-

| 0 yorum ]
Sponsorlu Bağlantılar

Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle yalnızca kadın ve çocukların seyrettiği Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki Fenerbahçe-Gaziantepspor maçının 68'inci dakikasında sahaya giren taraftarın 16 yaşındaki lise öğrencisi B.B. olduğu öğrenildi. Çocuk Şubesi tarafından gözaltına alınarak ifadesine başvurulan B.B., "Sahanın ve stadın büyüsüne kapıldım, sahaya indim" dedi.

Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle kadın ve çocukların izlediği Fenerbahçe-Gaziantepspor karşılaşmasının 68. dakikasında ilginç bir olay yaşandı. Maçı büyük bir heyecan ve coşkuyla izleyen Fenerbahçeli taraftarların arasından sıyrılan genç bir kız, bir anda kendini sahaya attı. Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül'e sarılmak isteyen taraftar, güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle sahadan çıkarıldı.

Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle yalnızca kadın ve çocukların seyrettiği Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki Fenerbahçe-Gaziantepspor maçının 68'inci dakikasında sahaya giren taraftarın 16 yaşındaki lise öğrencisi B.B. olduğu öğrenildi. Çocuk Şubesi tarafından göz
Olay sonrası hakkında işlem yapılan 16 yaşındaki lise öğrencisi B.B., bugün (pazar) Kadıköy İlçe Çocuk Büro Amirliği'ne götürüldü. Batmanlı olan genç kızın bayram tatili için geldiği İstanbul'da akrabalarıyla maça gittiğini söylediği ifade edildi. Genç kızın, ilk kez böylesi bir ortamda bulunduğu için çok heyecanlandığını söylediği ve "Fenerbahçe'yi çok seviyorum. Sahanın ve stadın büyüsüne kapılarak sahaya girdim" dediği belirtildi.

Üzerinde Fenerbahçe sevgisini anlatan bir tişörtle adliyeye getirilen B.B. hakkında, 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Yönelik Kanun işlem yapıldı. B.B. daha sonra serbest bırakıldı.

0 yorum

Yorum Gönder